Ny adresse!

Pryd har fått ny blogg og den nye adressen vår er www.pryd.no

Fargerike Pryd

  

Nye møbler og kunst fra Twisted.  http://epla.no/shops/twisted/

Barneklær osv. fra Lille Design http://ssssshopblog.blogspot.com/

Toiletmappe og ting fra Toril Agnes  http://torilagnesdesign.blogspot.no/

Stolte samarbeids-partner er vi. 

DEKORLYS

Vi er så heldig å ha fått med oss Dekorlys en god stund i butikken vår nå. Dekorlys hånddekorerer levende lys til alle anledninger. De lager profilerende logolys, stemningsskapende dekorlys og personlige bildelys. Materiealet vi bruker er kubbelys fra Kortmann Lysfabrikk. Vi bruker decoupageteknikk med dekor fra servietter. Og så er de veldig stolte av de personlige bildelysene, der de ved hjelp av et spesialpapir overfører bilder, tekst, ja alle typer grafiske elementer til lyset. Her er det bare fantasien som setter grensene! De lager gavepakker med lys og servietter delikat innpakket i cellofan og med en nøysomt laget sløyfe. Se hjemmesiden www.dekorlys.no eller besøk dem på facebook,www.facebook.no/dekorlys.  Der vil du finne mye inspirasjon og ideer, for eksempel konfirmantlys, fotballsupporterlys, adventslys, bryllupslys, julelys, sommerlys, temalys, reklamelys og mye mye mer. 

 

 

Eksempel på bildelys med konfirmasjonsmotiv. Dekorlys setter ditt bilde og din tekst på bildet. Mer personlig blir det ikke!

Bli med i Pryd!


Ingridas vakre ting. Fine farger til våren.21.04.2012Påskestengt

Pryd tar påskeferie og har siste åpningsdag førstkommende lørdag. Vi åpner igjen 11.april og fortsetter utover våren med vanlige åpningstider.

 

Vi har fått mange nye fine ting i butikken!

Påska nærmer seg! Kvakk!

Vi er så heldige å ha fått med Carol fra Nildelva Såpekokeri på laget, så nå lukter hele butikken herlig såpe! Såpene er lekkert pakket inn i nydelig embalasje, en perfekt venninnnegave.

Dekorlys har gitt oss disse vakre lysene til påske! De finnes i forskjellige størrelser og forskjellige motiver. Den perfekte vertinnegave.

 

Kule høner fra Ella.Hege har strikka og tova disse nostalgiske ulluene til påskeskituren. Tovinga gjør at luene blir myke og kløfrie.
Pris 450,-

 

Håper du ikke treffer disse på påskefjellet.
Monsterbilder fra Superviken, 18x24cm kr 340,- og 20x20cm kr 300,-

 

Nye fine smykker fra Anne.

 

Kjempekule ugleputer fra Anne Mette.
Pris 350,-

Ledig plass til en kreativ sjel!


 

Vi er for tiden på utkikk etter nye partnere og nye kommisjonærer i butikken vår. Er du kreativ og har lyst på en arena å få vist frem og solgt produktene dine, ta kontakt med oss!

mail: prydbutikken@gmail.com


Siste sjanse!

Februar går mot slutten og i dag er siste sjanse til å få med seg salget på Pryd!

Her er noen av de produktene du får kjøpt på salget:

 

          

  


 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Mai 2012 » April 2012
Prydbutikken

Prydbutikken

6, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 9 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Lenker

hits