DEKORLYS

Vi er så heldig å ha fått med oss Dekorlys en god stund i butikken vår nå. Dekorlys hånddekorerer levende lys til alle anledninger. De lager profilerende logolys, stemningsskapende dekorlys og personlige bildelys. Materiealet vi bruker er kubbelys fra Kortmann Lysfabrikk. Vi bruker decoupageteknikk med dekor fra servietter. Og så er de veldig stolte av de personlige bildelysene, der de ved hjelp av et spesialpapir overfører bilder, tekst, ja alle typer grafiske elementer til lyset. Her er det bare fantasien som setter grensene! De lager gavepakker med lys og servietter delikat innpakket i cellofan og med en nøysomt laget sløyfe. Se hjemmesiden www.dekorlys.no eller besøk dem på facebook,www.facebook.no/dekorlys.  Der vil du finne mye inspirasjon og ideer, for eksempel konfirmantlys, fotballsupporterlys, adventslys, bryllupslys, julelys, sommerlys, temalys, reklamelys og mye mye mer. 

 

 

Eksempel på bildelys med konfirmasjonsmotiv. Dekorlys setter ditt bilde og din tekst på bildet. Mer personlig blir det ikke!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

6, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 7 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits