Smakebiter!

Høsten er her for godt men Pryd er full av farger! Som vanlig... ;o)Ta turen innom butikken for å se for deg selv! Her kan du finne alltid finne noe for enhver smak! ;o)

Her er noen smakebiter av siste nytt på Pryd!

Maria har levert enda et parti med verdens fineste pikekjoler laget av gjenbrukte og nye stoffer! Disse kommer i flere størrelser, fra 12 mnd til 6 år og koster fra 365,- til 430 avhengig av stoff og størrelse.


Toalettmapper og sminkepunger laget av gamle broderier med klassisk sjarm også fra Maria. Disse forsvinner neste samme dag de kommer i butikken så vær rask dersom du vil ha en! Perfekte gaver til venniner og søstre eller til deg selv! ;-) Pris: fra 255,-

Ingrida slutter aldri å overaske oss! Denne gangen har hun levert nydelige bilder laget av tørkete blomster! :-)

Fine komposisjoner, flere farger og størrelser!

Høst- og vinter-  farger i lekende kombinasjoner med pass partout og gouache!

Pris: fra 250,- til 400,-

Og nye smykker!Hege har levert nye armbånd for tøffe damer! ;-) Disse er laget av lær og rocker rett og slett!Sprekke og eksentriske fargekombinasjoner! Men de er ikke bare fancy, men også veldig behagelige å ha på!

Det lille ekstra for antrekket ditt! Pris: 190,-

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits