Pryd har åpnet dørene sine igjen! Velkommen!

I ca ti dager nå har vi pusset opp, malt, ryddet, ommøblert, vasket, kostet, tørket støv, vasket igjen... Sånne ting tar tid har vi funnet ut...spesielt når man er avhengig av feks elektrikeren som har sagt at han kommer, men dukker aldri opp... Men til tross for alt motstand har vi klart å åpne butikken igjen! Og den ble sååå fin!


Herlig med mer plass og lys! Nye møbler er på plass og masse spennende nyheter fyller hyllene allerede! Stas!Anne og Hege sine luer fant sin plass i den store reolen og Marias sminkepunger og toalettmapper storkoser seg på den *nye* kommoden som hun har pusset opp selv!


Vi har til og med fått et vindu til og kan vise frem enda flere ting! Ren luksus! ;o) Veldig artig med vindustittere som peker på varene, fulle av entusiasme! Så vi ønsker våre gamle og nye kunder velkommen! Kom og ta en titt på alle de herlighetene som finnes i butikken!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits