Snart Høst

Høsten kommer fort, fortere enn vi vil. Men når varmen forsvinner og høstmørket kommer for fult, får man plutselig masse tid til å være kreativ.

Vi har fått ny kommisjonær selger, flinke Silje Aurora Løkken som var partner for Pryd Mercur har noen av tingene sine hos oss. Lekre puter, sovemasker og morsomme kort.

Alle partnere har kommet med nye varer i det siste. Vi forbereder oss til Bakklandsdagene 26-28 August. Der vi skal ha markedsbod og butikk. Anne Reitan har alltid fargerike kunstverk til salgs. Dette er det siste hun har kommet med. Hårbøyler i lekre farger. Og sløyfer til å feste på klær eller for å piffe opp en kjedelig veske ?

Katja Hammerfjell har levert masse strikke produkter, deriblandt babysett (disse blir fort utolgt, så vær raskt om du vil sikre deg vame babyklær til høsten.) Hva med ett par fargerike votter ?

Ingrida har alltid mange nye smykker på lur. Disse er mega populære, kom å sikre deg DIN favoritt. Akkurat nå er det mange å velge i.

 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits