Ny Partner og nye varer

I juni fikk vi ny partner. Åshild lager de morsomste kunstverk, som passer like godt til stuen som på barnerommet. Hennes unike figurer finnes også som nøkkelring, kort og t-skjorte. Hvert eneste bilde hun lager er unikt. Og finnes i forskjellige prisklasser og størrelser.

 

Denne unike krabaten, Ikke sant man blir glad bare av de flotte fargene?

Søte jenter, kanskje er de perfekte hjemme hos deg? Åshild lager stadig vekk nye bilder, blir spennende å se hva hun tryller fram med penselen neste gang :)

Etter en lang sommerferie med kjemebra salg, kommer det stadig vekk nye varer, snart er høsten her også og butikken begynner å fylles opp med votter og flotte ullsokker i friske fine farger.

Kathrine Hagen har levert inn flere unike smykker og øredobber. Et av smykkene sier noe veldig viktigt og vakkert. Våre tanker går til Utøya/Oslo 22 juli. Hege karlsen har et helt bord med samiske produkter, med kopper, treprodukter, smykker, samiske tinnarmbånd +++ se dette flotte smykke her!

Noe av det Maria Chatzopoulou har kommet med er tre øredobber, lego mansjett knapper og øredobberLine Kyvik har kommet med mange nye barneklær fra str 0-5 år. Og for de som har etterlyst str 2 år er dette nå på plass.Vi vil også minne dere på att vi er med på Bakklandsdagene 26-28 August. Dere vil finne oss både ute og inne. Det vil være konserter og flotte arrangement for både liten og stor. 


Én kommentar

Hanna

26.aug.2011 kl.13:24

Hvem er det som skriver dette?!??! Orddelingsfeil til 1000!

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits