Vi vil ha sommer!


Vi vil ha sommer, for da kan små og store ta på seg småsko. Her et par til de helt nybakte fra Sharzhad Moghen, 180 kr.


På sommeren har man tid til å føle seg som kongen på haugen, og ikke være redd for å si det. Herlig smykke fra Stine Osvoll til 250 kr.


Smykkene fins også med andre humørfylte tekster.


På sommeren spiser vi jordbær i massevis, mens du venter kan du heller kokkelere med disse jordbærgrytelappene fra Elza Klinkbi. 160 kr for et par.


Sommer er tiden for reise og nye opplevelser. Vil du være sikker på å ha orden i sakene kan et pass og pengebelte fra Silje Aurora Løkken kanskje være noe for deg?


Sommer er også tid for å pakke sykkelkurven og ha picnic i parken. Turen dit blir mye morsommere med et fargerikt sykkelsetetrekk fra Ingrid Riddervold. Bare 190 kr for litt ekte fargeglede.

Er det rart at vi lengter etter sommer? Kom innom Pryd på Mercur og finn det som gir deg sommerstemning.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits