Nye partnere på Mercur


Pryd er et levende kollektiv. Det betyr at vi både har partnere som blir med, og som slutter. I begynnelsen av mai var det tre flotte damer som ble med oss, noen for første gang og noen på gjenvisitt slik som Elena Archi. Hun hadde med seg spennende smykker og batikktekstiler som du ser over her. Snart forsvinner hun ut i verden igjen, så vær rask på labben om du vil sikre deg noe fra henne.

Silje Aurora kom også med i mai. Her presentert med sine flotte puter med lomo bilder av både geiter og andre gårdsmotiver. Hun lager også søte kort med trykket tekst og sovemasker.

Elza Klinkbi er svært allsidig og syr flotte redesign klær, de fleste er det bare en av på jorden og laget til akkurat deg kanskje? Elza tryller også frem flotte smykker, brosjer og mye annet spennende.

Ta gjerne en tur innom og hils på våre nye partnere og for å handle noe av alt de flotte de lager!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits