Nytt på Bakklandet


På Bakklandet har vi både nyinnredet butikk, nye partnere og ny sommeråpningstid! Nå har vi åpent  kl 10:00-17:00 på hverdager og lørdag. Søndag blir som før; 12:00-16:00. Over ser du bilde av de flotte hårbøylene som vår nye partner Line Kyvik har levert.


Nydelige barnebukser, også fra Line.


Anne Reitan har strikka og tova nydelige "flaskeskjulere". Blomstervasen som trekket er tredd utenpå er rett og slett en helt ordinær flaske, flott og dekorativ idè til et festbord eller i vinduskarmen!


Kathrine Hagen har levert det som må være sommerens nydeligste kjole. Perfekt til deg som skal være gjest i et sommerbryllup, eller kanskje til og med gifte deg selv? 2200 kr for denne skjønnheten i str. 36/38.


Kathrine har også fylt hylla si med mange fargerike produkter.


Den andre nye partneren som har blitt med i kollektivet er Ingrida Rakauskiene. Hun lager de nydeligste brosjer i blant annet ullfilt.


Dagens siste godbit er en spennende ny kommisjonsselger: LAKS! av Lisa Pindel. Dette er produkter som er laga av lakseskinn! Skikkelig kvalitet og luksusfølelse, som slettes ikke dufter fisk. Vi har pengepung, veske/clutch og øredobber.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits