Hjartemagasinet til salgs på Pryd Mercur!"hjartemagasinet er eit magasin basert på bloggen hjartesmil.blogg.no, og er eit magasin som handlar om kunst og kjærleik og alt det som gjer at ein blir litt svak i knea eller varm bak ribbeina. det handlar om onsdagsfestar og å få hjartet knust, om blomar og graskar, om søndagsbrunsj og å vera så trist at hjartet går ifrå kvarandre. men oftast går det bra til slutt.

februar 2011 reiste eg, mariell, til paris for å læra meg å vera aleina, sova aleina, stå opp aleina. laga middag til ein person og verkeleg sakna, for første gong. #3 handlar altså ein heil del om paris og mine to månadar der. om å reisa fra den som ein elskar og om å vera heilt aleine for første gong i sitt liv, om å vera framand og utan språk og røter i ein by med ti gongar fleire ansikt enn der ein kom frå, ti millionar bankande hjarte i ein pulserande by som aldri legg seg til å sova. om å bli kjent med nye menneske og oppdaga sider ved seg sjølv som ein aldri har sett før, om å vera den som ler høgast i metrovognas og vita meir enn nokonsinne kva ein er laga av."

Mariell Øyre bak den nydelige bloggen hjartesmil har nå kommet med sitt tredje magasin, denne gangen om Paris, og du finner det til salgs hos Pryd Mercur fra og med torsdag! Hurra :-)


Bildene er lånt fra hjartesmil.

Én kommentar

© f l o w e r l o v e r

05.mai.2011 kl.00:08

God natt! Håper du har hatt en superflott onsdag! :-)

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits