Alt klart?"Har du alt klart til påske eller? Neei jeg mangler vel en ting eller to." Da kan du ta turen innom Pryd på Bakklandet, og kjøpe deg en liten hyllehøne f.eks. Vi har åpent til og med lørdag 16.april, da tar vi påskeferie og åpner igjen onsdag 27. april. Velkommen på besøk!


Nydelig Flamenco inspirert skjørt fra Kathrine Hagen. Str 38-40, 800 kr. Fint å starte ferien i et slikt et.


Grytekluter til påsketuren på hytta, eller bare til å kokkelere hjemme? 160 kr for flotte heklede grytelapper fra Hege Karlsen.

Skal man spise kvikk lunsj og appelsin i solveggen må man ha noe godt å sitte på. Sitteunderlag sydd i ullfilt, foret med plast så du ikke blir blaut! Kjempesmarte fra Anne Reitan, 190 kr for ett, 350 kr for to stk.En ekte påskefugl sydd av gjenbruksstoff til sofakroken? Disse har også en liten neve økologisk lavendel i magen så de dufter godt. 350 kr fra Ane Havnegjerde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits