Toilldag på lørdag!Dere som er trøndere vet at det er Toilldag nå på lørdag! (uttales skikkelig bredt, ikke tulldag eller andre fisefine forsøk!) Det er med andre ord helt toillat i midtbyen denne dagen. Folk reiser fra nær og fjernt med tog og buss og har handlenettene klare. Som oftest har butikkene tilbud som feks "playstation 1 kr!" - også står det med bitteliten tekst at det kun er snakk om én stk. Folk ligger i kø og stabler seg oppå hverandre med spisse albuer for å skaffe seg alskens tilbudsvarer.

pryd pop-up på Mercur tror vi ikke så mye på å ha kun én eller å dumpe alt fra forrige sesong på supersalg. Vi har varer lagd for hånd, med kjærlighet, kreativitet og nøyaktighet. Varene er allerede priset lavt i forhold til vår tidsbruk. Likevel vil vi være med på moroa vi og! Og for å gjøre butikken helt toillat attraktiv denne lørdagen, så kjører vi på med 50% på en hel masse varer! Kom innom og gjør noen kupp! Ikke fra forrige sesong, men fine, ordentlig håndlagde ting som du kan gi bort i gaver - eller beholde selv selvfølgelig :-) Ta med venninna di, mora di, tanta, ja hele familien, og vis dem Pryd :-D


Kartonglommebøker kun kr 75,- på toilldagen (vanlig pris 150,-)

Swarowskiøredobber kun kr 125,- på toilldagen (vanlig pris 200,-)


By-same-skjørt kun kr 300,- på toilldagen (vanlig pris 550,-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits