Nyheter på Bakklandet


På Bakklandet er vi så heldige å ha med oss Maria Chatzopoulou. Hun overrasker stadig med fargerike nyheter i nye materialer. Denne gangen har hun levert noe vi ikke har hatt tidligere: håndlagde sølvsmykker! Smykkene er unike og nydelige kunstverk, kom innom og se selv.


Denne må da virkelig passe til en sydame? Knapper og fingerbøl med sølvramme rundt, brosje til 1680 kr.


Ingrid Riddervold har vært innom og fylt på med masse LP-skåler. De ser nesten ut som blomster på veggen, kanskje en idè å bruke de til dekor? 195 kr per stykk uansett hva du vil bruke de til.


Her er en av tre lekre skuldervesker fra Ane Havnegjerde. For 250 kr får du plass til det mest nødvendige, og kan piffe opp antrekket.


En hel rad med nye luer fra Anne Reitan har også dukket opp. Flere nye spennende modeller og flott dekor på disse som koster 420 kr.


Herlige og fargerike øredobb-nyheter fra Katja Hammerfjell. Disse stoffblomstene har vi både som øredobber til 100 kr og hårstrikk til 90 kr for to stk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits