Kalender 2011

Pryd Bakklandet finner dere nå en helt spesiell kalender til salgs! Den heter Tjueelleve og det er Frie Tøyler som står bak. Frie Tøyler er en samling aktører innen musikk, film, fotografi, videokunst, grafisk design, illustrasjon, litteratur og web. Kalenderen består av 365 kort, ett for hver dag i 2011. Hvert kort inneholder et foto, et sitat og en anbefaling. Pris kr 300,- altså under 1kr dagen! Tipp topp julegave er det og :-)

 

Vi har også fått inn en annen veldig fin kalender, fra Mette Metall! Mette er Kathrines søster, og har en nydelig retro stil med enkle fargerike illustrasjoner. Hun har også levert en rekke kule kort, Stikk innom og kjøp en pakke, så har du til neste gang noen har bursdag :-)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits