Pryd på Storåsfestivalen! - bilder :-)At Pryd hadde butikk på Storåsfestivalen er tidligere nevnt, men festivallivet startet allerede tidlig i forrige uke for Fride, Stine, Kathrine og Ingrid, som hjalp til med å dekorere kalaset. På bildet over er bunken med over 40 vimpelrekker vi sydde! Tidligere i sommer var vi rundt på bruktbutikker og kjøpte inn fargerike stoffer. Herlig :-)


Den spede start. De to første vimplene er hengt opp i konsertområdet.


Kathrine tok selvfølgelig med seg fluesoppene til skogen (Kathrine er kjent for de søte fluesoppveskene sine).


Enkelte av de frivillige satset hardt for å sette festivalen i sving!


Pryd fikk opp bua vår rett før ettermiddagens regnskyll!


Et bilde hentet fra adressa.no, og jammen ser man ikke et smykke fra Stine Osvoll på Pryd pop-up :-D (Foto Håvard Kallestad)


Dagen derpå...

Vi på Pryd takker alle trivelige kunder som stakk innom oss på festivalen, og håper vår tilstedeværelse gjorde flere kjent med den lille butikken vår på Bakklandet og Mercur :-D Fortsatt god sommer!


(Foto: Ingrid Riddervold og Kathrine Hagen)

2 kommentarer

Kristine

05.aug.2010 kl.22:08

flink dokker har vært!

Stine

10.aug.2010 kl.21:29

Hei!

Har skrevet litt om butikken deres på Bakklandet i dag :)

Var innom dere på torsdag og spurte om jeg fikk ta noen bilder for å legge ut på bloggen min. Flott butikk dere har med masse unike ting!

Hilsen Stine

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits