Kartonglommebok #2000!Ingrid Riddervold er nok mest kjent for sine resirkulerte karotonglommebøker, og nå kan hun feire et aldri så lite jubileum! 2000 kartonglommebøker har hun brettet, og de har funnet veien til nye eiere i både Norge og utlandet. Skikkelig stas!

Historien bak:
"Jula 2008 begynte jeg å brette lommebøker til familie og venner. Etter jul eksploderte interessen og venners venner begynte å bestille. Det ble en pyramideeffekt, og i mars ble jeg med i det kreative butikkollektivet Pryd på Bakklandet, med et knippe lommebøker og noen øredobber. Businessen gikk stødig kurs, og trivelige kunder og salg inspirerte meg til stadig nye produkter. En rød tråd har hele tiden vært gjenbruk og nostalgi, det være seg tekstiler fra en svunnen tid og glade barndomsår, gamle knapper og nøkler, ting og materialer andre betegner som skrot. Jeg elsker å skape, og får abstinenser om jeg ikke har produsert noe på en dag. Jeg har tusen idéer og alt for lite tid :-) I november 2009 var inntektene nok til at jeg sluttet i caféjobben min og satset fulltid på egenproduksjon.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som stikker innom butikkene og handler, som har gitt meg et levebrød og eget firma, og til alle som kommer med ros og motivasjon. Love you! :-D"


( Kartonglommebok #2000 får du kjøpt på ingrids nettbutikk på epla :-D )

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits