Nyhet; Forklær fra Ingrid RiddervoldIngrid Riddervold har levert tre nye forklær, etter mønster hun har tegnet selv. Det er korte, feminine forkle med retro farger, noe man slenger på seg på kjøkkenet og fortsatt føler seg fjong! 290kr på pryd pop-up.


No.1 - sydd av et herlig lilla dynetrekk, to lag for beskyttelse mot søl og gris. Kantet med skråbånd. Vendbart.


No.2
- sydd av et tykt svart/hvittmønstret bomullstoff mikset med polkadotter på innsiden. Eller utsiden, dette er også vendbart :-) Knytedelen er knæsj neonorange codfløyel!


No.3 - sydd av samme orange fløyel, kraftig tøy dette, derfor bare ett lag. Kantet med hvitt skråbånd og retro gardin knytebånd!


Den alltid så seriøse frk. Riddervold poserer...

Én kommentar

Birgitte

02.jun.2010 kl.10:31

Hei, fin blogg :) Jeg har også varer inne i butikken Pryd. Jeg designer sko og lagde klart utstillingen på Pryd for ca to uker siden. Hadde vært flott om de ble lagt ut her dem også !!!

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits