Masse nyheter i butikken! :-)Anne har sydd nye sitteunderlag i 80% ullblanding, kun 150kr for en flott fargeklatt i påskefjellet!Tilsynelatende enkle pulsvarmere i de samme fargene, men passformen er utrolig god! Sitter som et skudd og varmer straks. Disse koster 198,- Kom innom og prøv selv!


Nå får du også kjøpt ullvarmere til Take-Away-koppen din, evt om den er for varm å holde i? Søt hjertedekor i hverdagen.

Vi har fått inn et parti nydelige kashmirsjal fra Russland, with love! Mange fine detaljer, fra kun 500kr!Detaljerte heklevotter fra Katja, utrolig morsomme og vakre kreasjoner! Disse kan bli dine for 320kr! Nok et kupp!Heges flaskeposer laget av resirkulerte bukseben og andre gjenbruksstoffer, bruksvennlig redesign!Messingkroker fra Banjara, mange varianter! Hvorfor ikke pynte opp en kjedelig vegg i feks gangen? Priser fra 150kr.Banjara har også tatt inn nydelige øredobber i sølv, ben og tre. Disse har lenge vært en favoritt blant kundene, så det er lurt å komme og sikre seg et av de nye parene før de forsvinner :-)I.D. Glassdesign er en ny kommisjonsselger vi tok inn rett før jul. Mange morsomme glassdekorasjoner som er fine i vinduet. Disse elgene er skikkelig chic og urnorsk! Kun 195,-! Kommer i egne esker og gjør seg godt som gaver!Sist men ikke minst, vi har nå SALG på alle de tovede luene! Førpris opptil kr 490, nå kun 295,-! Et kupp med andre ord, her er det mye håndtverk som ligger bak! Alle luene er strikket og tovet i fantastiske farger, og som oftest finnes kun ett eksemplar! Luer med mye humor og særpreg :-)Hva med en håndstrikket Hals nå i kulda? Både varmt og dekorativt, her er en variant med pynteblomst og sløyfe.

Takk for oppmerksomheten, og velkommen innom butikken!
Kom gjerne med innspill og kommentarer på butikken og bloggen :-)

Hilsen oss på Pryd.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits