Nye varer på Pryd pop-up!

dsc0009

dsc0012

dsc0013

Vi har fått en stor pakke kroker fra Lillian Tørlen / Hanging About. Disse har vi solgt mye av på Bakklandet, så får vi se om Mercurkundene synes de er like fjonge! Utrolig flotte gaver til barnerommet, eller voksne for den saks skyld! Alle krokene har medfølgende skruer som er malt i riktig farge, her snakker vi gjennomført! Priser fra 260kr.

dsc0001

Så har vi en ny medarbeider i Mercurteamet, Elena Leth Olsen. Hun lager glasskunst i form av julepynt, smykker og annen dekor. En spesiell teknikk med fotooverføring gir spennende smykker, og da kan du også bestille helt unike smykker med dine familiebilder på!

Ellers har salget gått fint, mye hyggelige kunder innom! Tips gjerne dine venner og kjente om butikken! Vi har åpent ut året, kanskje også i januar. Og uansett finner dere oss på Bakklandet :-)

dsc0005
Ingrids Tastaturøredobber er tilbake.

dsc0003

Og Kristines ugler har en ny, hyggeligere pris: kun 250kr! Dermed ingen grunn til å vente med å ta med disse søtingene hjem!

VELKOMMEN!

Én kommentar

Ellen

03.des.2009 kl.08:42

Knaggene var utrolig fine:)

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits