Er du kreativ? Pryd søker nye partnere og kommisjonsselgere!

dsc0009

Interessert i å bli partner?
Vi er i dag 8 designere som driver Pryd, men det ville vært enda bedre med flere kreative samarbeidpartnere! Som partner vil 100% av salgssummen på varene dine gå til deg selv, men vi spleiser på de faste utgiftene og på å jobbe i butikken (ca 1 dag i uka). Pryd er en koselig butikk med mange trivelige kunder, og sosiale kollegaer. Alle her har sitt eget foretak og tar selv ansvar for sitt regnskap. Som partner er du med på å bestemme hvilke kommisjonsvarer vi skal ta inn og hvordan butikken ser ut. Vi trenger engasjerte, kreative folk som liker å stå på! Nye partnere har en prøveperiode på 3 mnd hvor man kan se om det fungerer for alle parter :-) Ta kontakt for mer info!

Vil du selge dine ting på Pryd?
Vi tar inn varer på kommisjon i 2 mnd av gangen med mulighet for utvidelse hvis de selger godt. Vi har en fastpris på 300kr/mnd og 30% kommisjon av salgsprisen. Vi tar ikke lønn for arbeidsdagene, kommisjonspengene bidrar til husleie, strøm, kortterminalutgifter osv. Er du interessert i å selge dine ting på Pryd? Vi er alltid på utkikk etter spennende og kreative varer. Kom innom med det du lager så tar vi en prat!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Prydbutikken

Prydbutikken

5, Trondheim

Pryd er et kreativt designkollektiv på Bakklandet i Trondheim. Vi er i dag 8 partnere som produserer håndlaget brukskunst som smykker, vesker, klær m.m. Vi har også fine varer på kommisjon fra andre kunstnere. Så om du er lei av kjedebutikkene og setter pris på unike ting, er dette butikken for deg :-)

Kategorier

Arkiv

hits